Termékek

Felhasználási terület

Mezőgazdasági Kommunális Kizárólagos márkaképviselet

Professzionális sportpálya ápoló gépcsomag Európai Kulturális Fővárosában is

Professzionális sportpálya ápoló gépcsomag Európai Kulturális Fővárosában is

A napi karbantartásokat korszerűbben és gyorsabban lehet majd elvégezni

Sokoldalúak, gyorsak és prémium minőségűek. Röviden így lehetne jellemezni a Pécsi Sport Nonprofit ZRT új sportpálya ápoló gépeit, melyek a közelmúltban kerültek a Baranya megyei város sportéletéért felelős szervezethez. Ahogy arról honlapján is beszámolt a több mint öt éves sikeres múltra visszatekintő PSN Zrt.,  a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásának köszönhetően vásárolhatta meg a komplex gépparkot, melyet már el is kezdett használni.


Sportpálya ápoló gépek átadás PSN Zrt.


Antonio Carraro TTR 4400 HST multifunkcionális erőgépAz Antonio Carraro TTR 4400 HST multifunkcionális, hidrosztatikus meghajtású traktor a megfelelő eszközzel kiválóan alkalmas szinte bármely felmerülő feladat professzionális megoldására. Megfordítható kormány-ülés rendszerével a tolt és vontatott eszközöket is könnyen kezelni tudja, miközben a kezelő számára maximális rálátást biztosít. Legyen szó anyagszállításról, sportpályák karbantartásáról vagy téli síkosságmentesítésről a 38 lóerős háromhengeres TTR 4400 HST gyorsan és hatékonyan végzi el a feladatot.


Antonio Carraor TTR 4400 HST átadás PSN zrt


Toro ProPass 200 professzionális homokszóróA négy gyepgumival szerelt, egyenként talajkövető kerékkel készülő, vontatott, kiváló minőségű, távirányítóval is vezérelhető gép munkaszélessége 2,75 - 10,7 méter között állítható. A szórás mennyisége az egyedi, színkódos rendszernek köszönhetően egyszerűen és gyorsan, néhány mozdulattal beállítható. A homokszóró tartály kapacitása 0,7 m3, mely sportpályák és golfpályák hatékony fenntartásához nyújt nélkülözhetetlen segítséget.


 


Wiedenmann Terra Seed 160 felülvető gépA Terra Seed 160-as talajhajtású felülvetőgép speciális rugós pálcái segítségével éppen annyira nyitja meg a talajt, hogy egyenletesen, a beállított adagolásnak megfelelő mennyiségben szórja a magokat a magágyba, végül két sor speciális kefe söpri rá talajszemcséket a magokra. A 160 cm munkaszélességben és 5 cm maximális mélységben dolgozó gépnek 140 l-es tartálya van. A vetőegység a talajhoz rendkívül közel, 14 cm távolságban helyezkedik el. A magok besöprését és a tökéletes vetési képet a 8 db alacsony talajnyomású kerék átgördülése biztosítja, így a fűmag mindig a kívánt helyen csírázik.


 


Carrarospray GDL 300 Sportpálya permetezőA Carrarospray olasz gyártású, professzionális permetezők főleg a mezőgazdasági szektorban ismertek, különösen a speciális elektrosztatikus, valamint a gyümölcs és szőlőültetvények speciális igényeire szabott változatok. A hagyományos kialakítású, függesztett GDL 300 típusú permetező azonban minden igényt kielégít a mű és élőfüves sportpályákon is. A horganyzott acél alváz, a membrán szivattyú, a tartós polietilén tartály és a hatékony leeresztő rendszer minden típus alapfelszereltségéhez hozzátartozik.  4 utas szakaszolású nyomásszabályzó szeleppel, szívó-szűrő-elzáró szeleppel, 3 utas csatlakozó tömlővel, mely 10 mm-es átmérővel rendelkezik; az így felszerelt Carrarospray GDL típusú permetezető hatékonyan képes ellátni bármilyen növényvédelmi feladatot az igényes sportpályákon is.


Toro ProCore SR54 GyeplyuggatógépA Toro ProCore SR-54-S lyuggató több, mint 150 féle különleges kialakítású tüskével szerelhető fel, így mindig a feladatra, az éghajlatra és az adott talajviszonyokra legalkalmasabb pálcával lehet dolgozni a professzionális sportpályákon.


Gianni Ferrari PG 280 műfüves önjáró pályaápoló gépAz olasz GIANNI FERRARI cég PlayGreen típusú multifunkcionális gépei széles választékban készülnek: benzin- és dízelmotorral, 22–30 LE közötti teljesítmény-kategóriában, kétkerék és összkerék hajtással, alacsony és magas tartályürítéssel. Az alapgépek számos munkaeszközzel egészíthetők ki, melyekkel egész évben kihasználható berendezést kapunk. Az alapgéphez csatlakoztatható számos adapterrel a zöldterületek karbantartásával foglalkozó vállalkozások azonnali megoldást nyújtó, multifunkcionális gépekhez jutnak. A homlokoldali függesztésű asztallal szerelt gépeken a nyírás és a gyűjtés egy időben történik. A kaszálék igen rövid úton jut el a vágóasztaltól a gyűjtőtartályig a gép belsejében elhelyezett nagyteljesítményű acélturbinán keresztül. Ennek a technológiának az alkalmazása a következő előnyöket biztosítja:


−        Az alapgépen nincs külső gyűjtőtömlő, így alacsony tömegközéppontú, kiegyensúlyozott, kompakt, kiválóan irányítható gépeket kapunk. A külső gyűjtőtömlő hiányának az előnye, hogy a járdaszegélyek, peremek jól megközelíthetők, körbenyírhatók. A vágóasztalok mindkét oldala “szabad”, így a gépek a keskeny, beszűkülő helyeken is kiválóan használhatók.


−        Mivel a kaszálék rövid utat tesz meg a gyűjtőtömlőben, nincs súrlódási veszteség. Ennek köszönhetően garantált, hogy az acélventilátor által generált légáram a gyepfelületről maradéktalanul beszívja a kaszálékot; a turbinában és a gyűjtőtömlőben nincs lerakodás.


−        A gyűjtőtartály és a fűnyíróasztal helyére számos adapter csatlakoztatható, melyek a felszívó rendszerhez is kapcsolhatók.


−        A PG modellhez opcióként rendelhető fűthető fülke teljes, egész évben alkalmazható géppé emeli a professzionális fűnyírógépek családjában.


Műfüves pályafenntartó eszközökkel egy sportpálya tökéletes alapgépe.


Gianni Ferrari Playgreen műfű ápoló berendezés


A gépeket a PSN Zrt. részéről Vári Attila kétszeres olimpiai bajnok és világbajnok magyar vízilabdázó vette át az Agrolánc Kft. ügyvezető igazgatójától. Vári Attila egyik emlékezetes pillanata a 2000-es sydneyi olimpiai játékokon:
vissza az előző oldalra

Professzionális sportpálya ápoló gépcsomag Európai Kulturális Fővárosában is

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


 • Antonio Carraro
 • Toro
 • Gianni Ferrari
 • Club Car
 • Trilo
 • Wiedenmann
 • Rinieri
 • OCLL srl. - Carrarospray
 • Alké - ipari elektormos autók
 • Caroni
 • Agria
 • Vandaele
 • Ravenna
 • Tennant
 • Caravaggi
 • AFT
 • Holmac
 • Dutchman
 • Mathieu
 • MDB
 • Allett
 • OSMA