Termékek

Felhasználási terület

Mezőgazdasági Kommunális Kizárólagos márkaképviselet

Toro fűnyírók és gyepfenntartó eszközök támogatják a 2018-as FIFA Labdarúgó-világbajnokság megvalósulását

Toro fűnyírók és gyepfenntartó eszközök támogatják a 2018-as FIFA Labdarúgó-világbajnokság megvalósulását

Több milliárd ember várja világszerte, hogy megkezdődjön a Labdarúgó-világbajnokság Oroszországban: ilyen mennyiségű ember fogadására 5 stadiont készítenek fel, ahol a pályák játékfelületének csúcsminőségéről Toro gépek és eszközök gondoskodnak.


Fűnyíró gépek és gyepszellőztetők, permetezők, szállítójárművek és lombeltakarító gépek – az egyes helyszínek mind Toro termékeket használnak a pályák felkészítéséhez, amelyek a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak kell,  hogy megfeleljenek. 


„Nagy hatással van ránk, hogy Toro termékek vehetnek részt a 2018-as FIFA Világbajnokság előkészítésében” nyilatkozta Darren Redetzke, a Toro multinacionális nagyvállalat nemzetközi üzletágának elnöke. „A stadionok világszínvonalúak, és hatalmas megtiszteltetés, hogy Toro termékeket választottak!”


A 2018-as FIFA Világbajnokság helyszínei és azok Toro termékei a következők:


Szpartak Stadion, Moszkva


spartak_stadion_moszkva_toor fűnyírók


A Szpartak Moszkva Oroszország egyik leghíresebb futballklubja, otthona a Szpartak Stadion, melynek homlokzata láncingre emlékeztet. Több száz, apró, gyémánt alakú panelből áll, amelyek a Szpartak Moszkva logójának piros-fehér színei tükröződnek, de, az éppen mérkőzést játszó csapat színeire is átváltoztathatók.  Ezen a helyszínen az alábbi Toro modellek álltak munkába: TORO ProCore® 648 gyalogkíséretes gyepszellőztető, TORO MultiPro® 1750 permetező, TORO Reelmaster® 3100 hengerkéses fűnyíró és számos TORO ProStripe 560 csíkozó fűnyíró.Európában közkedvelt modell a Toro Reelmaster 3100 hengerkéses fűnyíró, amelyet bizonyított hatékonyságáért és kiváló vágásminőségéért választottak a pálya felkészítésére. A Bajnokság után is ezen a helyszínen folytatja majd munkáját a Toro Reelmaster 3100-as gép, mert a Stadionban megmarad az élőgyepes pályafelület.


 


Saint Petersburg Stadion, Szentpétervár A Zenit csapat otthonául szolgáló ultramodern Saint Petersburg Stadion a Kresztovszkij-szigeten épült, a Kirov Stadion mellett. A stadion formája egy űrhajóra emlékeztet. Elhúzható tetővel rendelkezik, a pályafelület pedig csúsztatható, ami lehetővé teszi, hogy bármelyen típusú rendezvényt tartsanak, az év bármely időszakában. 


szent pétervár, zenit stadion toro gépek


Ugyan úgy, mint a Szpartak Stadionban, a pálya nyírására itt is TORO ProStripe 560 típusú csíkozó fűnyírót használnak, a gyep szellőztetésére pedig a 


gyalogkíséretes ProCore 648 modellt alkalmazzák. 


A személyzet Toro Workman® MDX típusú elektromos járművel közlekedik, míg anyagszállításhoz a nagyobb teherbírású Toro Workman HDX négykerék-hajtású modellt vetik be. A Workman modellekhez csatlakoztatható ProForce lombfúvók a kaszáléktól és a szellőztetés után fennmaradó gyepmaradványtól tisztítják meg a felületet.

Kazan Aréna, KazánAz Arénát a Wembley Stadion és a londoni Emirates Stadion tervezője alkotta. A Kazan Aréna felülnézetből egy vízililiom képét formázza meg. Eredetileg a 2013-as Nyári Egyetemi nemzetközi sporteseményre készült, a futballpályát csak később építették meg. A Rubin Futball Club otthona a Kazán Aréna.

 
Az Aréna és az edzőpályák gyepfelületét TORO Reelmaster 3100 hengerkéses fűnyíróval és TORO ProStripe 560 típusú gépekkel nyírják.


Mordovia Aréna, Szaranszk 

Az ovál alakú Aréna homlokzata fényes színek keverékéből, a mordoviai művészek és kézművesek által használt színpalettából áll: narancs, piros és fehér. Az Aréna az Inszar folyó partján, Szaranszk város központjában helyezkedik el.

Számos ProStripe 560 csíkozó fűnyírókat használnak a gyep karbantartására, amely a gyepnek kiváló vágás utáni megjelenést ad.  


Nizsnyij Novgorod Stadion, Nyizsnyij Novgorod
A Volga és az Oka folyók találkozásánál építették meg a Stadiont; tervezőjét a Volga-vidék 2 természeti hatása ihlette meg: a víz és a szél. A Stadion szerkezete kisméretű, háromszög alakú vázból áll, amely összességében egy kört alkot. A félig átlátszó homlokzat eltakarja a Stadion tál formáját. A Stadion a Nyizsnyij Novgorod Futball Club otthona lesz.A gyep nyírására TORO Reelmaster 3100 hengerkéses gépet és számos TORO ProStripe 560 csíkozó fűnyírót használnak.


A 2018-as FIFA Világbajnokság június 14 – július 15-ig tart, a világ legnagyobb egy-eseményes sportversenye. 4 évente kerül megrendezésre, 32 csapat mérkőzik meg a világ minden tájáról; nemzeti büszkeséget és szenvedélyes rajongótábort inspiráló esemény. A 2014-es FIFA Világbajnokságot 3,2 milliárd ember nézte; több mint 1 milliárd azok száma, akik az utolsó, döntő mérkőzés TV közvetítését nézték.


Toro gyepfenntartó eszközökkel kapcsolatban

látogasson el az Agrolánc Kft. weboldalára

www.sportpalyafenntartas.hu


 


The Toro Company


A Toro cég a világon egyedülálló, a kültéri környezet fenntartása terén innovatív megoldásokat biztosító, multinacionális vállalkozás: gyepmenedzsment, hó- és síkosság mentesítés, tájfenntartás, bérlés és speciális építőipari berendezések, öntözőrendszerek és kültéri világítás.


A 2017-es pénzügyi év árbevétele 2,5 milliárd dollár volt. A Toro több mint 125 országban képviselteti magát. A folyamatos fejlesztésnek és ügyfélkapcsolatnak köszönhetően a Toro cég a megbízhatóságra és a tisztességre épít; a Toro és képviselt márkái a kiválóság örökségét hordozzák azáltal, hogy ügyfeleit segíti a golfpályák, sportpályák, parkok és az önkormányzati zöldfületek fenntartásban; a magánkertek és a mezőgazdasági felületek karbantartásában. További információval kapcsolatban látogasson el a http://www.thetorocompany.com/weboldalra.

vissza az előző oldalra

Toro fűnyírók és gyepfenntartó eszközök támogatják a 2018-as FIFA Labdarúgó-világbajnokság megvalósulását

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


 • Antonio Carraro
 • Toro
 • Gianni Ferrari
 • Club Car
 • Trilo
 • Wiedenmann
 • Rinieri
 • OCLL srl. - Carrarospray
 • Alké - ipari elektormos autók
 • Caroni
 • Agria
 • Vandaele
 • Ravenna
 • Tennant
 • Caravaggi
 • AFT
 • Holmac
 • Dutchman
 • Mathieu
 • MDB
 • Allett
 • OSMA