Termékek

Felhasználási terület

Mezőgazdasági Kommunális Kizárólagos márkaképviselet

Összehoztuk a levegő urait a zöldterület-fenntartás fenegyerekeivel

Összehoztuk a levegő urait a zöldterület-fenntartás fenegyerekeivel

Részt vettünk a szegedi repülőnapon és légiparádén, ahol az Agrolánc Kft. gépeit ismerhették meg a látogatók

A Szegedi Közlekedési Korlátolt Felelősségű Társaság (SZKT) által szervezett Szegedi Repülőnapok és Légiparádé immár második alkalommal került megrendezésre. A nagy érdeklődésre számot tartó rendezvényen cégünk, mint kiállító vett részt, hiszen a repülőteret az Agrolánc Kft. által forgalmazott gépekkel tartják karban, melyről igen büszkén számoltunk be a közelmúltban. Az erről készült beszámoló itt érhető el:


szegedi_repuloter_atadas_agrolanc


Közel 50 hőlégballon indult útnak a repülőtérről az első nap reggelén és látványos, aktív programok várták a rendezvényre látogatókat, például sétarepülők, sárkányrepülők és siklóernyősök, valamint a katonai helikopterek bemutatója. Napközben színes gyerekprogramok, egy hatalmas  250 nm-es ugrálóvár és szabadesés szimulátor biztosította a szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


szegedi_repülőnap és légiparádé_agrolánc


Cégünk részéről nagy hangsúlyt helyeztünk a kiállított gépeink szakmailag is kifogástalan bemutatására és zsombói telephelyünkön dolgozó kollégáink lelkesen mutatták meg az érdeklődőknek a különböző méretű és funkciójú gépeket, így színesítve a rendezvény programját.


 


Antonio Carraro TTR 4400 HST – hidrosztatikus hajtású traktor


ac_hst_traktor


A repülőtéren is szolgálatot teljesítő Antonio Carraro 4400 HST hidrosztatikus hajtású traktor, gyári gyűjtőtartállyal és fűnyíróasztallal valamint fűthető fülkével felszerelve kiválóan alkalmas szinte bármely felmerülő feladat professzionális megoldására. Megfordítható kormány-ülés rendszerével a tolt és vontatott eszközöket is könnyen kezelni tudja, miközben a kezelő számára maximális rálátást biztosít a kényelmes és biztonságos ülésből. A hidrosztatikus erőátvitel, az ACTIO™ alváz, a négy egyforma méretű kerék és az alacsony súlypont kialakítás lehetővé teszik, hogy a különböző munkaműveletek bármilyen terepviszonyon – legyen az sík, rézsű vagy egyenetlen talaj – kivitelezhetők legyenek. A különféle csatlakoztatható eszközökkel számos mezőgazdasági és közterület-fenntartási tevékenység végezhető el: talajművelés, járda- és útburkolat tisztítás, rézsűkaszálás, sportpálya gondozás, hó- és síkosságmentesítés, faiskolai és további területek művelése, és ahogy a fenti példából is látszik, repülőterek és környezetük fenntartására is kiválóan alkalmas.


TGF 7800 S ültetvénytraktor


A TGF “S” sorozatú traktorok – korszerű technikai kivitelüknek, kiemelkedő műszaki megoldásaiknak köszönhetően – magas minőségű, megbízható, kényelmes gépek. Alacsony tömegközéppontú erőgépek, amelynek köszönhetően rézsűs területeken kifejezetten előnyös, biztonságos üzemeltetést garantál. A 15 fokos tengelyek közti elfordulás biztosítja mind a négy kerék folyamatos, talajjal történő érintkezését.


Bővebb információ és bemutató:


antonio_carraro_tgf_7800s_traktor


 Bonatti homlokrakodóA traktorra szerelt, hidraulikus működtetésű Bonatti homlokrakodók felszerelhetők gabona- és földkanállal, bálavillával, trágyavillával vagy akár raklapvillával is. Vezérlése a traktor fülkéjében elhelyezett egységgel történik. A 25 lóerő teljesítményigényű, 2 méter emelési magasságú eszköz segítségével több, mint 250 kg anyag mozgatható meg egyszerre.Rinieri TRV 150 szárzúzó


A Rinieri TRV típusú,  „Y” késsel és kalapáccsal felszerelhető, vízszintes tengelyű, függesztett szárzúzó széria akár 6 cm átmérőjű fás szárú növényzettel is megbirkózik, hiszen egy kalapács 1,3 kg tömegű. A TRV 150-es szántóföldön a szármaradványok elmunkálására, szőlőültetvényben illetve gyümölcsösben a sorközök tisztítására és a metszésből keletkezett nyesedék aprítására használható. Fás szárú növényzethez és aprításra a 18 kalapáccsal felszerelt, zöld növényzethez a 36 db „Y”késes változatot ajánljuk.Toro Recycler 48 cm-es tolókaros fűnyíró


A 48 cm-es vágási szélességgel működő gyűjtős fűnyírók egy mozdulattal átállíthatóak mulcsozó üzemmódra vagy oldalsó kidobásra. A professzionális önjáró fűnyírók rendelkeznek még beépített késfék kuplunggal, melynek segítségével le lehet állítani a vágókést haladás közben. Ez a fűzsák ürítésekor vagy az úton való áthaladáskor praktikus. A Toro fűnyírók vágásmagassága 25-102 mm között 4 pontban állítható, a szabadalmaztatott Recycler mulcsozó technológiával pedig a fűnyesedéket tizenötszörösen aprítja fel, mielőtt visszajuttatná a talajba.


Allett C34 hengerkéses fűnyíróAz Allett gyalogkíséretű C-34 típusú gépei hét különböző gyepkarbantartási művelet végrehajtására alkalmasak. A gyep finom vágásától, a gyepszellőztetésen, a talajlazításon és a körkefés söprésen, a filcréteg eltávolításán keresztül a pálcás gyepszellőztetésig. Ez a sokoldalúság nagyban növeli az Allett gépek költséghatékonyságát, hiszen elég egyszerre egy rátétet megvenni és a feladatok felmerülésével a következőt. A gépek kiválóan alkalmasak sportpályák és nagyméretű gyepek professzionális ápolására. A C-34 széleskörű felhasználhatósága mellett rendkívül könnyű, mindössze 164 kg, így nem tömöríti munkavégzése során a talajt. A hét különböző munkaműveletre alkalmas gép 5,5 Le teljesítményű és 87 cm munkaszélességgel rendelkezik, opcióként ülés is szerelhető rá.


Toro Timecutter ZS 3200 fűnyírógépA Toro TimeCutter ZS 3200-as nulla fordulósugarú, 15 lóerős fűnyírógépek egyszerűen kezelhetőek és rendkívül felhasználóbarát kialakítással rendelkeznek. Kiváló minőségű vágásfelületet hagynak maguk után, miközben a kezelő teljes biztonságban és kényelemben érezheti magát a mindennapi munkavégzése közben.  A nagy teherbírású acél vázszerkezet és a 107 cm széles, 2 késes vágóasztal kialakítása megfelel a professzionális fűnyírókkal szemben támasztott valamennyi minőségi, biztonsági és nem utolsó sorban esztétikai követelményeknek, mindezt ötvözve a nulla fordulósugarú technológia hatékonyságával. A gépek vágási magassága egy pontban állítható, 3,8 cm és 11,4 cm között.


Tigrone 5800 mechanikus váltós traktor


 


A Tigrone modellek egyszerű kivitelű, egyforma kerékmérettel gyártott traktorok. Az alacsony tömegközéppont és az egyedi fejlesztésű,  ACTIO™ rendszernek köszönhetően biztosított mind a négy kerék folyamatos, talajjal történő érintkezése. Teljesítmény-kategóriájában a legkedvezőbb ár/érték arányú, összkerékhajtású traktor. Kiváló berendezések ültetvényápolási feladatokhoz, városfenntartási, parkgondozási, kertészeti munkák elvégzéséhez.


Bővebb információ és bemutató:


tigrone_ültetvénytraktor


A háromnapos rendezvényen minden este éjszakai repüléseken lehetett részt venni, mely igen látványos és hangulatos lezárást biztosított a résztvevők számára.


 vissza az előző oldalra

Összehoztuk a levegő urait a zöldterület-fenntartás fenegyerekeivel

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


 • Antonio Carraro
 • Toro
 • Gianni Ferrari
 • Club Car
 • Trilo
 • Rinieri
 • Caroni
 • Agria
 • Vandaele
 • Ravenna
 • Tennant
 • Caravaggi
 • AFT
 • Holmac
 • Dutchman
 • Mathieu
 • MDB
 • Allett
 • Wiedenmann
 • OSMA